Bli helt ny uten stress

Er det mulig å endre frisyre fullstendig etter tretti år med de samme lokkene? Vi fikk være med på Gros Bli ny-dag hos frisør Katrina i Ramm Sentrum.

Hvorfor vil du endre frisyre fullstendig?

- Jeg har hatt samme frisyre i tretti år nå og trengte ærlig talt en forandring. Men jeg er livredd for å gå til frisør. Som liten hadde jeg langt hår ned til livet – og en frisør klippet meg guttekort, uten å spørre.

- Det å gjøre en forandring er jo et stort sprang - også med hårfrisyre. Det er skremmende å tenke på å gå inn til en frisør og vite at jeg kan komme ut feilklippet to timer etterpå. Derfor likte jeg at man fikk en konsultasjonstime først.

Hvordan fungerte konsultasjonstimen?

- Frisøren ga råd om valg av hårfasong til mitt ansikt, og farge som passer min hudtone. Vi diskuterte, og hun hørte på mine argumenter. Etterpå hadde vi et målbilde på hvordan det ville bli og hva frisøren skal gjøre. I tillegg ble jeg lovet sminketips for både hverdag og fest.  


  • Har du lyst til å bli ny? Ring Katrina på tlf. 55 31 73 10 eller bestill time i en av salongene.

Hva slags frisyre kom dere fram til?

- En lang bob - en lob, som det heter.

Litt lengde foran, litt oppklippet, slik at frisyren rammer inn ansiktet.
Bak blir det kortere. Dessuten skal håret stripes i litt lyse og så noen mørkere bringebærrøde striper.

 

Lob-frisyre… hva er det?

- I følge Katrina, frisøren, er lob veldig populært i USA og tar Europa med storm. Nettopp fordi den kan endres og er kledelig for alle. Uavhengig av ansiktsform og hårfylde. Resultatet er en frisyre som er enkel å holde ved like. Og som skal kunne gjøres mye med. Man kan fortsatte sette opp, sette vekk, krølle og bruke rettetang. Fasongen holder seg lenge.

 

Hva synes du om resultatet?

- Se de flotte stripene! Skal jeg på fest kan jeg ta inn flere knallsterke striper! Så kjekt det blir å kunne variere litt. Jeg skal aldri mer ha kjedelig rettned-hår.

 

Hva med hårlengden da? 

- Vet du, jeg er storfornøyd! Lett, friskt og flott. Enkelt å føne. Og jeg fikk tips til hvordan jeg best bruker rettetangen. Nå skal jeg hjem og øve! Jeg fikk også gode sminketips og en vidunderlig god hodemassasje under hårkuren. Katrina har fått en ny kunde for mange år fremover!